top of page
 • Moet ik me registreren op de webshop?
  De eerste keer dat u winkelt in de webshop geeft u uw persoonlijke gegevens door, zodat we uw bestelde producten kunnen versturen. Bij elke volgende bestelling volstaat het om u aan te melden met uw e-mailadres en wachtwoord. Dat bespaart u tijd en werk en uw gegevens zijn altijd correct. Het blijft steeds mogelijk om uw contactgegevens aan te passen.
 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
  Als u uw wachtwoord vergeten bent, kan u op de website bovenaan rechts op “Inloggen” klikken. Hier klikt u op de link “Wachtwoord vergeten?”. Geef nu uw e-mailadres in. U ontvangt een e-mailtje van ons met uw nieuwe wachtwoord.
 • Wat zijn de betaalmethoses voor de onlineshop?
  U kan op onze webshop via een beveiligde pagina betalen middels Mastercard, Visa, PayPal of voorafgaande overschrijving.
 • Is de prijs van een zonnebril inclusief briletuis?
  De prijs van een zonnebril/montuur is steeds inclusief bijpassend briletui en brillenpoetsdoekje. Tevens ontvangt u een gratis reinigingsspray.
 • Kan ik ook een zonnebril op sterkte online kopen?
  Glazen op sterkte zijn technische hoogstandjes die men telkens op maat moet realiseren en die men dus best niet zomaar online bestelt. Om glazen op sterkte te kunnen vervaardigen, moet de opticien-optometrist de precieze afstand tussen beide oogpupillen kennen. De glaskeuze wordt immers bepaald op basis van de plaats van de pupil in het glas. Om de juistheid van de meting te garanderen, is het van belang deze uit te voeren met behulp van nauwkeurige meetapparatuur. De afstand tussen beide oogpupillen zelf opmeten met bijvoorbeeld een meetlint geeft een onnauwkeurig resultaat en daarom raden wij deze methode af.
bottom of page