top of page
TOOP NB GROTER SHORT.jpg

Kinderbrillen in Leuven

In uw zoektocht naar kinderbrillen in Leuven kan TOOP by Nathalie Bladt ongetwijfeld een oplossing bieden. Als gekende naam bij brillen voor kinderen in Leuven zoeken we samen naar een comfortabele, mooie en functionele bril voor uw kind. Ons team van gespecialiseerde medewerkers weet gericht op zoek te gaan naar de beste brillen voor uw kinderen en u te adviseren over het aanbod te Leuven. Verken de prachtige kinderbrillen van TOOP in Leuven.

PHOTO-2021-06-30-17-38-39.jpg
269610498_3187942308096119_3332552109617615594_n.jpg

Fijne en mooie kinderbrillen vindt u bij ons in Leuven

Omdat het kiezen van brillen voor kinderen een hele belevenis is, staan onze medewerkers in Leuven klaar om op een betrokken manier te helpen. Door een goede samenwerking met oogartsen en een nauwgezette opvolging kijken we of de kinderbrillen die u bij ons kiest in Leuven ook de juiste optie zijn. U wilt uiteraard een bril die past bij het karakter van uw kind en daarbij moet het kind ook zelfzeker en tevreden zijn met de montuur op zijn hoofd. Met een professionele oogmeting weten we de exacte sterkte te bepalen, zodat het zicht ook aanzienlijk verbetert. Zo vindt u voor elk budget mooie designbrillen voor kinderen in onze zaak te Leuven.

Maak online een afspraak

Zou u graag de kinderbrillen ontdekken die wij in onze zaak te Leuven aanbieden? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak via het online invulformulier. Vervolgens zorgt ons enthousiaste en ervaren team ervoor dat we uw zoektocht tot een succesvol einde brengen. Als u nog andere vragen heeft over de brillen voor kinderen in onze zaak te Leuven, kunt u ons altijd contacteren via het telefoonnummer +32 16 58 49 44 of het e-mailadres info@nathaliebladt.com.

Een bril kiezen is voor kinderen een hele belevenis. Bij TOOP gaan we dit avontuur samen aan om een bril te vinden die perfect bij hun gezicht en karakter past.

Team TOOP gaat naar internationale beurzen om de mooiste kinderbrillen en accessoires te scoren. Bij TOOP vind je daarom het juiste montuur voor élke snoet en élk budget.

TOOP heeft monturen in alle maten voor kids en teens van 0 – 18 jaar. De collectie is dus ook op en to(o)p voor tieners! Onze brillen zijn kindvriendelijk, maar daarom niet kinderachtig.

TOOP is dé referentie voor kidseyewear. Dit dankzij een sterke samenwerking met oogartsen en een zeer goede na-service en opvolging van elk van onze Toopjes!

bottom of page