top of page
Winkel2_edited.jpg

Brilmonturen voor heren in Vlaams-Brabant

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Als u naar brilmonturen voor heren op zoek bent in Vlaams-Brabant, wilt u het liefst terecht bij een zaak met veel keuzemogelijkheden. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken bij Nathalie Bladt in Leuven. Wij werken al vele jaren met de betrouwbare en bekende merken die op basis van eenvoud en kwaliteit de meest modieuze brillen aanbieden. Ontdek ons aanbod aan brilmonturen voor heren in Vlaams-Brabant!

Bent u benieuwd naar onze brillen?

De mooiste en meest kwalitatieve brilmonturen voor heren in Vlaams-Brabant

Misschien weet u niet goed waar te beginnen wanneer u naar brilmonturen voor heren in Vlaams-Brabant zoekt. In onze winkel te Leuven helpen onze enthousiaste en ervaren medewerkers u graag verder in deze zoektocht. Zo kan een stijlvol exemplaar van een merk zoals Eyevan of Alf u aanspreken. De sportievere heer rekent dan weer op de klasse en welbekende professionele kwaliteit van de Oakley modellen. Van een zonnebril tot een leesbril; wij hebben de geschikte montuur voor u klaarliggen.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Neem contact op met ons enthousiaste team

Voor de mooiste brilmonturen voor heren in Vlaams-Brabant kunt u ongetwijfeld bij ons terecht. Online kunt u een afspraak inplannen in onze zaak te Leuven, waarbij we samen op zoek gaan naar het geschikte model. Neem contact met ons op indien u nog met andere vragen zit. U bereikt ons via het telefoonnummer +32 16 58 49 44 of het e-mailadres info@nathaliebladt.com.

Thanks for submitting!

bottom of page