top of page
Winkel2_edited.jpg

Eyevan brillen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Eyevan brillen zijn een van de vele merken die wij aanbieden in onze zaak te Leuven. Bij Nathalie Bladt specialiseren wij ons in merken die dankzij hun eenvoud eeuwig modieus en stijlvol blijven. Dit merk past helemaal in die overtuiging en met u zoeken we de montuur die u het meeste aanspreekt. Verken daarom de verschillende Eyevan brillen die wij ter beschikking stellen in Leuven.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Waarom kiezen voor Eyevan brillen in onze winkel te Leuven?

Wat maakt de brillen voor heren en dames van Eyevan die wij aanbieden in onze winkel te Leuven zo speciaal? Het merk staat bekend om zijn tijdloze design en weet sinds 1972 van de bril een mode-item te maken. Vakmanschap, creativiteit en enthousiasme vormen de basiselementen waarop het originele Japanse team destijds bouwden. Daardoor gaat het hier meer over kunstobjecten dan industriële producten, omdat de brillen handgemaakt worden door bijzonder bekwame ambachtslieden. Deze luxe designbrillen zijn altijd een uitstekende keuze.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Kom langs en maak uw keuze

Zou u graag een van de Eyevan brillen uit onze optiek te Leuven willen dragen? Twijfel dan niet om online een afspraak in te plannen. Daar kunt u aanduiden welke diensten u van ons verwacht en hoe we u optimaal kunnen helpen. Daarnaast kunt u ons enthousiaste team altijd contacteren wanneer u met vragen zit. Bel hiervoor naar +32 16 58 49 44 of stuur een e-mail naar info@nathaliebladt.com.

bottom of page