top of page
Winkel2_edited.jpg

Zonnebrillen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Zoekt u naar een brillenwinkel waar u de mooiste zonnebrillen in Leuven kunt kopen? Kies dan voor een van de opties in het aanbod van Nathalie Bladt. Wij beschikken over een ruim assortiment aan merken die dankzij hun eenvoud en design tijdloze monturen aanbieden. Ons team van medewerkers helpt u graag in uw zoektocht. Bekijk ons aanbod aan prachtige zonnebrillen in onze winkel te Leuven.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Welke zonnebrillen spreken u het meest aan in onze winkel te Leuven?

Wanneer u op zoek gaat naar zonnebrillen in onze winkel te Leuven, dan weet u misschien niet goed waar te beginnen. Een van onze medewerkers maakt u daarom graag wegwijs in het brede aanbod. Zo bieden we uitstekende merken zoals Eyevan en Garrett Leight aan, waarbij u investeert in een prachtig designstuk. Hierin maken we graag met u de afweging tussen stijl en praktisch voordeel en luisteren we naar uw wensen om het ideale model voor u uit te kiezen. Als optiek en optometrist bieden we u professioneel advies.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Kom zeker langs

Voor zonnebrillen, maar eveneens voor stijlvolle designbrillen, sportbrillen en kinderbrillen, is onze zaak in Leuven de plek waar u moet zijn. Om van de volledige ondersteuning van ons team te genieten, maakt u het best een afspraak op voorhand. Dat doet u via het online invulformulier, maar eveneens via het telefoonnummer +32 16 58 49 44 of het e-mailadres info@nathaliebladt.com.

bottom of page