top of page
Winkel2_edited.jpg

Contactlenzen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Bent u op zoek naar contactlenzen in Leuven? Dan bent u welkom bij Nathalie Bladt. Als optiek en optometrist zorgen wij steeds voor de beste oplossing voor uw ogen, of nu contactlenzen of een bril wenst. Wilt u starten met het dragen van contactlenzen of heeft u het gevoel dat uw lenzen niet meer de juiste sterkte hebben? Wij staan voor u klaar.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Contactlenzen op maat van uw sterkte bij ons in Leuven

Heeft u altijd een bril gedragen, maar wilt u overschakelen op contactlenzen? U kunt bij onze optiek terecht voor de opstart. Wij onderzoeken alles wat nodig is en voeren bijvoorbeeld een professionele oogmeting uit. Verder geven we u alle nodige informatie en leren we u in onze zaak in Leuven hoe u uw contactlenzen in en uit moet doen. Draagt u al een tijdje contactlenzen en heeft u het gevoel dat ze niet helemaal juist aanvoelen of dat de sterkte niet meer helemaal klopt? Dan kunt u als bestaande klant bij ons terecht voor een gratis contactlenscontrole. Wij kijken uw sterkte na en controleren uw oogleden, traanfilm en zuurstofvoorziening. Zo bent u zeker dat u uw ogen de lenzen goed verdragen. Blijkt dat niet te zijn, kunt u ook een nieuwe bril bij ons kopen.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Maak een afspraak voor uw contactlenzen

Indien u uw lenzen wil laten controleren of wilt beginnen met de opstart van contactlenzen, maakt u het best een afspraak bij onze zaak in Leuven. Dat kan via het contactformulier, door te bellen naar het nummer +32 16 58 49 44 of door een e-mail te sturen naar info@nathaliebladt.com.

bottom of page