top of page
Winkel2_edited.jpg

Nieuwe bril Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Wilt een nieuwe bril in de omgeving van Leuven? Kom dan zeker eens langs bij Nathalie Bladt. Wij verkopen brillen van hoogwaardige merken met een focus op eenvoud. Duurzaamheid en kwaliteit staat bij ons centraal. Zo weet u zeker dat wanneer u een nieuwe bril koopt bij onze optiek in Leuven, deze lang meegaat.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Een nieuwe bril van een topmerk bij onze zaak in Leuven

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan brilmonturen voor heren en voor dames van allerlei topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe bril van Mykita van onze zaak in Leuven? Dat merk is afkomstig uit Berlijn en staat voor de hippe uitstraling van deze stad. Verder hebben ook we verschillende monturen van het Japanse merk Eyevan en van het merk Garrett Leight uit Californië. Heeft u specifiek nood aan een multifocale bril? Ook dat is mogelijk bij onze zaak.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Kom langs voor uw nieuwe bril

Denkt u dat u uw nieuwe bril in onze zaak in Leuven zult vinden? Kom dan gerust eens langs om ons aanbod te bekijken! Wilt u professioneel advies krijgen tijdens uw zoektocht? Dan maakt u het best een afspraak. Dat kan door te bellen naar +32 16 58 49 44, door een e-mail te sturen naar info@nathaliebladt.com of via ons online contactformulier.

bottom of page