top of page
Winkel2_edited.jpg

Professionele oogmeting in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Met een professionele oogmeting in onze zaak te Leuven weet u meteen welke sterkte uw brilglazen of contactlenzen nodig hebben. Bij Nathalie Bladt helpen we u met een gratis oogonderzoek bij het kopen van een bril of contactlenzen. Omdat we werken met een team van gekwalificeerde opticiens, weet u zeker dat u een professionele oogmeting geniet in onze zaak te Leuven.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Een professionele oogmeting voor uw aankoop in onze zaak te Leuven

Om er zeker van te zijn dat u naar huis gaat met de meest geschikte oplossing, is het verstandig om een professionele oogmeting in onze zaak te Leuven uit te laten voeren. Daarbij controleren we uw gezichtsscherpte met behulp van de phoropter en pasbril en meten we zowel samen als afzonderlijk de ogen. Vervolgens informeren onze medewerkers u over de geschikte correcties en kijken ze samen in het assortiment naar de geschikte designbril. Zo is het ook mogelijk om een fietsbril op sterkte te kopen of een kinderbril aan te schaffen. Indien u geen montuur vindt waar u zich goed bij voelt, kunt u bij onze zaak ook terecht voor contactlenzen op maat van uw sterkte.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Plan online een afspraak in

Voor een professionele oogmeting bij onze zaak in Leuven kunt u online een afspraak maken. Via het invulformulier plant u dit zelf snel in. Bij vragen of opmerkingen belt u naar +32 16 58 49 44 of stuurt u een e-mail naar info@nathaliebladt.com. Wij vertellen u graag meer over hoe een oogmeting verloopt in onze zaak in Leuven zodat u van alles op de hoogte bent.

bottom of page