top of page
Winkel2_edited.jpg

Mykita brillen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Bent u op zoek naar een winkel die Mykita brillen aanbiedt in Leuven? Wees dan welkom bij Nathalie Bladt! In onze optiek werken we graag met merken die dankzij hun eenvoud en tijdloos design prachtige brillen aanbieden. De brillen van Mykita behoren ongetwijfeld tot deze categorie en daarom stellen wij ze ter beschikking in onze winkel te Leuven. Verken de mogelijkheden met dit merk en geniet van advies op maat van onze medewerkers.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Mykita brillen met een tijdloos design bij ons te Leuven

De brillen van Mykita die wij aanbieden in onze winkel te Leuven gaan terug op de origine van het merk in Berlijn. Met hun start in een oude kinderopvang bleef het altijd trouw aan de hippe roots van de Duitse hoofdstad. Schroefloze frames en het creatief gebruik van moderne materialen maken van Mykita een fel begeerd merk. Wij navigeren met u door de vele mogelijkheden van dit merk en selecteren op basis van uw voorkeuren de mooiste monturen. Zo vinden we de hippe designbril of zonnebril die u altijd al wenste.

Winkel13.jpg

Neem contact met ons op

Voor Mykita brillen bent u aan het juiste adres bij ons in Leuven. Maak een afspraak online, zodat ons team met u zoekt naar het meest geschikte model. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +32 16 58 49 44 of door een e-mail te sturen naar info@nathaliebladt.com.

bottom of page