top of page
Winkel2_edited.jpg

Luxe brillen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Wanneer u op zoek bent naar een winkel die luxe brillen aanbiedt in Vlaams-Brabant, bent u bij Nathalie Bladt in Leuven op de juiste plek. Hier focussen wij ons op mooie en modieuze merken die niet opzichtig, maar wel mooi zijn door hun eenvoud. Zo blijven ze tijdloos stijlvol en, als u een goede pasvorm kiest, heeft u op lange termijn een uitstekende bril. Met persoonlijk en deskundig advies van ons team vindt u ongetwijfeld wat u zoekt in het assortiment luxe designbrillen dat wij aanbieden in Leuven te Vlaams-Brabant.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Vind luxe brillen op een aangename manier in onze zaak te Leuven

Bij het zoeken naar luxe designbrillen in Vlaams-Brabant bieden wij de meest volledige service in onze winkel te Leuven. Dit is een proces dat uiteraard fijn en aangenaam moet verlopen en waarbij u ruime keuzemogelijkheden wenst. Maar alvorens we daar aan beginnen is het verstandig om uw oogsterkte te bepalen. Zo voeren wij een professionele oogmeting uit in onze optiek, waarbij we precies de sterkte van uw glazen bepalen. Hierna bekijken we graag de opties voor designbrillen die wij aanbieden in Vlaams-Brabant.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic
a0d00db9.jpg

Uit welke designbrillen kunt u bij ons in Vlaams-Brabant kiezen?

Luxe designbrillen komen in allerlei vormen, maten en merken bij onze winkel in Leuven te Vlaams-Brabant. Dat geldt voor zowel heren- als damesmonturen. Denk hierbij aan gerenommeerde merken zoals Mykita, Mr. Leight of Masunaga. Uiteraard verkennen we graag samen de verschillende opties en geven we gepast advies op maat. Tevens zijn er opties voor kinderen beschikbaar, zodat zij ook genieten van een mooie bril. Ons aanbod bevat oplossingen voor iedereen!

Neem contact op met ons enthousiaste team

Voor de mooiste brilmonturen voor heren in Vlaams-Brabant kunt u ongetwijfeld bij ons terecht. Online kunt u een afspraak inplannen in onze zaak te Leuven, waarbij we samen op zoek gaan naar het geschikte model. Neem contact met ons op indien u nog met andere vragen zit. U bereikt ons via het telefoonnummer +32 16 58 49 44 of het e-mailadres info@nathaliebladt.com.

bottom of page