top of page
Winkel2_edited.jpg

Brilmonturen voor dames in Vlaams-Brabant

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Bent u op zoek naar mooie en stijlvolle brilmonturen voor dames in Vlaams-Brabant? Wees dan welkom bij Nathalie Bladt in Leuven! Met vele jaren aan ervaring zijn wij een gevestigde waarde in de lokale markt van opticiens. Daarbij weten wij nauwkeurig op zoek te gaan naar de montuur die niet alleen bij u past qua afmetingen, maar ook op het gebied van stijl. Kies een van de modieuze brilmonturen voor dames in ons aanbod te Vlaams-Brabant.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Een greep uit de brilmonturen voor dames in onze winkel te Vlaams-Brabant

Wanneer u bij ons in Vlaams-Brabant langskomt voor brilmonturen voor dames, krijgt u de keuze uit een divers aanbod aan mogelijkheden. Daarbij geniet u van vooraanstaande designmerken zoals Garrett Leight, Masunaga, Eyevan en vele anderen. Als u niet goed weet waar te beginnen, staan onze enthousiaste medewerkers klaar om u op weg te helpen met advies op maat. Dat geldt niet alleen voor damesmonturen, maar evengoed voor herenmonturen of fietsbrillen. Profiteer van onze uitstekende service en het uitgebreide assortiment!

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Maak een afspraak in onze zaak

Zou u graag de vele brilmonturen voor dames willen ontdekken in onze winkel in Vlaams-Brabant? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Plan online een afspraak voor de specifieke dienst die u wenst van onze specialisten te Leuven of stel uw vragen door te bellen naar +32 16 58 49 44 of een e-mail te sturen naar info@nathaliebladt.com. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Thanks for submitting!

bottom of page