top of page
Winkel2_edited.jpg

Garrett Leight brillen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Met een van de Garrett Leight brillen uit onze winkel in Leuven beschikt u over een uniek, eenvoudig en stijlvol montuur. Bij Nathalie Bladt specialiseren wij ons in designbrillen die tijdloos zijn en waarbij u voor lange tijd geniet van een mooi mode-item. Ons enthousiaste team van medewerkers helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Ontdek daarom de Garrett Leight brillen in onze winkel te Leuven.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Kwaliteit en klasse met onze Garrett Leight brillen in Leuven

De brillen van Garret Leight, die wij aanbieden in Leuven, vinden hun oorsprong in het zonnige Venice Beach te Californië. Daar wilden een aantal jonge, hippe designers een nieuwe beleving uit de grond stampen en beroep doen op gespecialiseerde leveranciers voor hun onderdelen. Met respect voor technologische evoluties en een oog voor tijdloos design, ontwikkelden ze prachtige brillen. Na een professionele oogmeting kijken we daarom met u naar welke monturen het beste bij u passen. Mocht dit merk u toch niet aanspreken, kunt u nog altijd beroep doen op andere namen in ons assortiment, waaronder Mykita en Eyevan.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Maak een afspraak in onze zaak

Wilt u een van onze Garrett Leight brillen kopen die we aanbieden in onze winkel te Leuven? Maak een afspraak in onze winkel te Leuven en we bieden advies en ondersteuning op maat aan bij uw zoektocht naar de ideale montuur. Bij vragen belt u naar +32 16 58 49 44 of stuurt u een e-mail naar info@nathaliebladt.com.

bottom of page