top of page
Winkel2_edited.jpg

Stijlvolle brillen in Leuven

✓ Professionele oogmeting

✓ Duurzaam materiaal

✓ Gratis oogmetingen

Voor stijlvolle brillen in Leuven, bent u op de goede plek bij Nathalie Bladt. Als optiek bieden we een ruim assortiment aan van mooie en stijlvolle brillen van de beste merken. Zowel wat het montuur als de glazen betreft kiezen we enkel voor materiaal van hoogwaardige kwaliteit en voor duurzaamheid. Ontdek welke merken u bij ons kunt kopen.

Bent u benieuwd naar onze brillen?

Stijlvolle brillen van topkwaliteit bij ons in Leuven

Als optiek beseffen we dat de mode erg hard fluctueert. Om altijd up-to-date te zijn met de huidige modetrends, gaan we gaan doorheen het jaar naar verschillende optiekbeurzen, bijvoorbeeld in Milaan of München. We hebben door de jaren heen ons aanbod gewijzigd zodat we enkel met merken van topkwaliteit overblijven. Zo hebben we in onze optiek in Leuven stijlvolle brillen van Mykita, een merk uit Berlijn, dat het hippe karakter van deze wereldstad uitstraalt. Daarnaast bieden we ook prachtige brillen aan van het Amerikaanse merk Garrett Leight en van Eyevan. Bent u specifiek op zoek naar een multifocale bril? Ook deze vindt u bij ons.

rimowa-x-garrett-leight-california-optic

Kom langs en koop uw favoriete bril

Wilt u een nieuwe bril kopen? Kom dan langs bij ons in Leuven om ons aanbod aan stijlvolle brillen te bekijken. Maak een afspraak via het contactformulier, via het e-mailadres info@nathaliebladt.com, of via het telefoonnummer +32 16 58 49 44. Zo kunnen wij u perfect helpen met uw zoektocht naar de perfecte bril.

bottom of page